Ruim 10 jaar ervaring

Hovenier Haren

De hoveniers van Renkema Tuinen staan voor u klaar in Haren!

K

Over ons

Hoveniersbedrijf Haren Renkema Tuinen

Tuinontwerp Haren – Tuinaanleg Haren – Tuinonderhoud Haren

Van jongs af aan had ik de passie om een eigen onderneming te starten als hovenier in Haren . Deze droom is ondertussen werkelijkheid geworden.
Renkema Tuinen is uitgegroeid tot een stabiel en creatief hoveniersbedrijf in het noorden van Nederland. Al onze jongens hebben hun eigen specialiteiten en samen zijn we van alle markten thuis.

Als je denkt aan een hovenier, waar denk je dan aan? Waarschijnlijk denk je dan aan een broodtrommel met 16 plakken brood, vieze schoenen en de welbekende groene vingers. Dat klopt! Máár er is meer! Onze allround hoveniers staan bekend om hun creativiteit, kwaliteit, persoonlijkheid én humor. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat wij alle wensen kunnen realiseren op een fijne manier.

Lars Renkema

Lars Renkema hovenier Haren
K

Onze diensten als hovenier Haren

tuinarchitect ontwerpt tuin

Tuinontwerp Haren

Loop je momenteel door de tuin en denkt je; “Hier moet echt wat aan gebeuren, maar ik hebt geen idee wat ik nou precies mooi vind.” Of heb je de hele tuin al in je hoofd uitgestippeld, maar komje er met de laatste kleine details niet helemaal uit? Als tuinarchitect Haren helpen wij graag een handje.

 

Tuinaanleg hoveniersbedrijf Renkema tuinen Groningen

Tuinaanleg Haren

Het moment dat je wekker ’s ochtends vroeg afgaat, je een bakje koffie gaat zetten en je weet dat je weer een tuin tot in de puntjes gaat aanleggen. Dat gevoel valt niet uit te leggen. Wij hebben dit gevoel dagelijks en nemen dit graag mee naar jouw tuin! Na het ontwerp wordt de tuinaanleg met liefde volbracht.

 

tuinonderhoud hovenier heg snoeien

Tuinonderhoud Haren

Zit je lekker te ontbijten in de tuin en hoor je de vogeltjes fluiten, maar kun je niet optimaal genieten van de prachtig volgebloeide tuin door het onkruid dat voor alle mooie beplanting staan. Dan wordt het tijd voor grondig tuinonderhoud. Laat dit door een hovenier uitvoeren voor het beste resultaat.

 

Laat ons jouw helpen!

Hulp nodig met jouw tuin in Haren?

K

Wat onze klanten van ons vinden