Tuinonderhoud

Tuinonderhoud vraagt om kennis en passie.

Tuinonderhoud bij Renkema Tuinen

Het onderhouden van uw tuin is belangrijk, maar vraagt ook veel tijd en aandacht. Ons team begrijpt dit als geen ander en komt dit graag voor u doen.

Ons onderhoudsteam past het tuinonderhoud aan op basis van de veranderende omstandigheden. Van het voorbereiden van de tuin op de lente tot het beschermen van kwetsbare planten tijdens de winter, we zorgen ervoor dat de tuin het hele jaar door in topconditie verkeert.

Wij hebben verschillende onderhoudscontracten. Iedere tuin vraagt namelijk een andere aanpak. Wij komen u graag adviseren over hetgeen wat het beste bij uw tuin past.

tuinonderhoud hovenier heg snoeien
K

Wij hebben verschillende onderhoudscontracten. U kunt hierbij denken aan:

Voor- en najaarsbeurt

Bij een voor- en najaarsbeurt komen wij twee keer per jaar langs om de tuin zomer- en winterklaar te maken. Hier gaan wij alles snoeien, bladruimen en alle borders schoonmaken om vervolgens de tuin te bemesten.

werkzaamheden tuinonderhoud hoveniersbedrijf Renkema Tuinen

Jaarcontract

U kunt ook voor een jaarcontract bij ons terecht. Wij kunnen zo vaak langs komen als u wilt of zo vaak als wij denken dat nodig is.

tuinaanleg pad beplanting in border

Seizoensbeurten

Ieder seizoen vraagt een andere soort snoei en verzorging. Wij komen in dit geval elk seizoen langs om uw tuin helemaal tot in de puntjes te laten stralen, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Laat ons jouw helpen!

Hulp nodig met jouw tuinonderhoud?