Tuinontwerp

In onze ogen is tuinontwerp meer dan alleen het schetsen van een indeling.

Tuinontwerp bij Renkema Tuinen

In onze ogen is tuinontwerp meer dan alleen het schetsen van een indeling; het is een combinatie van natuur en creativiteit, waarbij we de wensen van de klant combineren met onze kennis van planten en materialen. Bij het ontwerpen en realiseren van tuinen is het van belang dat de tuin zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij functioneel aantrekkelijk kan er gedacht worden aan kindvriendelijkheid, de ligging van de zon, het aantal terrassen en niet te vergeten het meubilair. Het proces omvat het selecteren van de juiste planten, bloemen en bomen die goed gedijen in het specifieke klimaat en de bodemgesteldheid.

Wat kan je van ons verwachten

Wij vinden het persoonlijke contact erg belangrijk. Na het maken van een afspraak komen wij graag langs om kennis te maken, onze visie over te brengen en naar jullie visie te luisteren. Daarmee proberen wij een gedeelde visie te delen waardoor we bij elkaar kunnen komen om jullie droomtuin te realiseren. In dit kennismakingsgesprek bespreken we ook de mogelijkheden en delen wij onze ervaringen.
Wij hebben een bepaalde visie voor ogen en die streven we na voor het verbeteren van de toekomst.

In onze ontwerpen werken we met kwalitatief hoogwaardige materialen van de door ons geselecteerde merken. Dit zorgt voor jarenlange tuinplezier.

Na het kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. In het ontwerp komen alle besproken aspecten terug.
In het tweede gesprek bespreken we het ontwerp. Ook bespreken we het kostenpakket.

Tuinontwerp door tuinarchitect laten maken

Laat ons jouw helpen!

Hulp nodig met jouw tuin?